Header Ads

 • Breaking News

  Kako da dodate "Facebook Share Button"

  Verovatno ste već videli ove share stvarčice na blogovima, sajtovima itd. Pre smo pokazali kako se dodaje Facebook Like Button ali u ovom artiklu ćemo pokazati kako se dodaje Share button ili da delite nešto sa nekog sajta bloga itd. U ovom slučaju ako ste bloger, znači da ako neko deli sa vašeg sajta ili bloga, automatski vas promoviše na facebook-u. Nikad ne potcenjujte moć socijalnih medija jer su i dalje a i biće, najveća pomoć blogerima. Mnogi su karijere izgradili na fejsu i tviteru. U poslednje vreme je zaista zaslužno popularan google + ali da bi vi dospeli do respektabilnog guglera ( nemam bolji izraz ) treba vam puno vremena jer na google plus platformi uglavnom "vise" profesionalci i ljudi od zanata koji su ili dobri fotografi, muzičari, slikari i tako dalje. O tome ćemo kad budemo dodavali google button.
  Vaš Blog >> Template >> Edit HTML >> Tražite <data:post.body/>
  Ako želite da vam se FB share button pojavljuje iznad posta, onda dodajte iznad <data:post.body/> a ako želite ispod onda dodajte posle ovog <data:post.body/>
  <div class="facebook-share">
  <a expr:share_url='data:post.url' name='fb_share' rel='nofollow' type='BUTTON-TYPE'/>
  <script src='http://static.ak.fbcdn.net/connect.php/js/FB.Share' type='text/javascript'/>

  </div>
  Sad sve zavisi kako želite, vertikalno, hirizontalno sa brojačem okrenutim gore, bez brojača, to je već vaša stvar i potreba.
  Zamenite BUTTON-TYPE sa bilo kojim od pratećeg:
  1. box_count za visoki button sa brojačem
  2. button_count za mali button sa brojačem
  3. button bez brojača
  4. icon za mali button, dugme ili kako  već želite (bez brojača)
  Sad kliknite SAVE i proverite da li je sve uredu. To je to

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad